Samsung Galaxy Tab S2 9 7

Samsung Galaxy Tab S2 9 7

Wij staan voor u klaar om uw Samsung Galaxy Tab S2 9 7 te repareren! U kunt uw Samsung Galaxy Tab S2 9 7 naar ons opsturen, of langskomen in onze locatie! Er is veel parkeer mogelijkheid. Aria Telecom is waar wij met een ervaren team klaar staan om uw Samsung Galaxy Tab S2 9 7 te repareren! De meeste reparaties kunnen wij direct voor u uitvoeren, zo heeft u binnen 30 minuten uw telefoon gerepareerd terug! Wilt u er zeker van zijn dat u direct aan de beurt bent? Plan dan hier uw afspraak in! Klik op "maak een afspraak".

Staat er geen oplossing voor uw probleem, weet u niet zeker wat er met uw toestel aan de hand is, of heeft u andere vragen? Dan kan u ons altijd bellen 06-33333599!


Reparatie Tarief
Glas/Touchscreen + LCD display € 234,-
Backcover € 69,-
Stuur toestel op
Maak een afspraak

Is uw toestel nat geworden? Het beste wat u dan kan doen is uw toestel direct uitzetten en bij ons langs brengen. Hoe eerder wij onze waterschade behandeling kunnen uitvoeren, hoe groter de kans dat uw toestel weer gaat werken! Wij gaan dan onze uitgebreide waterschadebehandeling uitvoeren waardoor u de grootste kans heeft dat het toestel gewoon weer werkt. Als het toestel dan nog problemen heeft gaan wij kijken of er onderdelen zijn die vervangen moeten worden om uw toestel weer te laten werken, voordat wij verdere stappen ondernemen zullen wij altijd contact met u opnemen en met u overleggen wat uw opties zijn. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan!

Voor sommige toestellen bieden wij verschillende kwaliteiten aan voor verschillende prijzen. Een goedkoper scherm heeft verschillende voor- en nadelen. De schermen zijn wel allemaal even sterk, dus het is niet zo dat een imitatie sneller breekt. Ook werkt het touchscreen bij elk scherm naar behoren. Als dit niet het geval is, mag u altijd terug komen.